Domov
Vabilo na Oktoberfest PDF Natisni E-pošta
Avtor Simona   
četrtek, 05 oktober 2017

Vabimo vas na 3. Oktoberfest na Dolgi Gori, ki bo v soboto, 7.10.2017 ob 20:00 uri.

Za zabavo bosta poskrbela ansambel STOP in POSKOÄŒNI MUZIKANTI. Prireditev bo v vsakem vremenu pod velikim šotorom. Za hrano in pijačo in seveda litersko pivo bo poskrbljeno.


Fotografija osebe PGD Dolga Gora.

Se vidimo😉

Zadnja sprememba ( četrtek, 05 oktober 2017 )
 
Vabilo PDF Natisni E-pošta
Avtor Simona   
nedelja, 14 maj 2017

SPOŠTOVANI!

VABIMO VAS NA POÄŒASTITEV 30 LETNICE DELOVANJA DRUŠTVA IN PREVZEM NOVEGA ORODNEGA VOZILA GVV-1, KI BO V SOBOTO, 20.5.2017, OB 18:00 URI, NA IGRIŠÄŒU PRI GASILSKEM DOMU NA DOLGI GORI.

ZA VESELO RAZPOLOŽENJE BO POSKRBEL ANSAMBEL STOP.

PRIREDITEV BO V VSAKEM VREMENU.

 

NA POMOČ!

PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO DOLGA GORA

 

Vljudno vabljeni!

 
OBÄŒNI ZBOR, 7.1.2017 PDF Natisni E-pošta
Avtor Simona   
nedelja, 15 januar 2017

OBÄŒNI ZBOR PGD DOLGA GORA

 

V soboto, 07.01.2017, so se člani PGD Dolga Gora in povabljeni gostje sestali na rednem letnem občnem zboru društva, ki je potekal v prostorih gasilskega doma Dolga Gora.

Po uvodnem pozdravu predsednika društva, Rajka Kundiha, je bilo izvoljeno delovno predsedstvo, ki je občni zbor uspešno vodilo. Sledila so poročila predsednika, poveljnika, blagajnika, nadzornega odbora, predstavnika veteranov, predstavnice mladine, predstavnice članic in verifikacijske komisije.

 

Predsednik društva, Kundih Rajko je povedal, da se je tudi v minulem letu na Dolgi Gori marsikaj dogajalo. Zelo pomembne so bile aktivnosti za nakup novega GV1. V mesecu juliju se je v gasilsko garažo zapeljal nov Mercedes Sprinter 519. Nato so se pričele aktivnosti in iskanje primernega izvajalca nadgradnje, saj je bila želja, da se konec leta avtomobil tudi slavnostno prevzame. Vendar ni šlo vse gladko, tako je prevzem avta in 30 letnica društva prestavljena na spomladanski čas 2017.

ÄŒlani so v preteklem letu izvedli tudi več aktivnosti. V mesecu marcu so organizirali tradicionalni pohod v čast članic društva, v aprilu tradicionalni Pohod po obronkih Zbelovske, Sladke in Dolge Gore, v mesecu juliju tradicionalno prireditev Srečanje muzikantov na Dolgi Gori ter piknik za člane društva. Prva oktobrska sobota je bila v znamenju drugega Dolgogorskega Oktoberfesta. Vse omenjeno seveda ne bi uspelo brez dobre volje in sodelovanja članov. Predsednik se je zahvalil vsem, ki s svojim delom pomagajo in nesebično skrbijo za razvoj in obstoj društva.

 

Podpoveljnik društva, Peter Podkrižnik je navzoče seznanil z aktivnostmi, ki so se v letu 2016 dogajale na področju operative. Po temeljitih pripravah se je šest tekmovalnih ekip udeležilo občinskega tekmovanja v Šentjurju. Vsaka ekipa je pokazala svojo zavzetost in pripravljenost ter tako dosegla dobre rezultate. ÄŒlani A so se udeležili tudi meddruštvenega tekmovanja v Pesjem. ÄŒlani B pa so se že tradicionalno udeležili obmejnega tekmovanja »Slovenija – Avstrija«, ter osvojili tretje mesto. Zelo aktivni so bili tudi mlajši člani, saj so sodelovali na kar nekaj tekmovanjih, na kvizu mladine, regijskem kvizu, tekmovanju v orientacij ter na pokalnih tekmovanjih, kjer so dosegle mladinke četrto, mladinci pa sedmo mesto. Na občinskem tekmovanju so mladinke osvojile odlično 1. mesto.

Požara – intervencije v letu 2016 ni bilo. ÄŒlani so bili aktivni tudi na področju izobraževanja, saj imajo željo imeti čim bolje usposobljene operativne člane. Ob mesecu požarne varnosti so člani sodelovali na vaji skupaj s PGD Dramlje. Vaja je bila strokovno napisana in tudi prikazana. V vaji je sodelovalo 9 članov gasilskega društva z vso pripadajočo opremo po kategorizaciji. Pripravili so tudi več aktivnosti in sodelovali na ostalih prireditvah po društvih v GZ in izven nje. Podpoveljnik se je še posebej zahvalil vsem, ki so pripravljeni sodelovati v desetini, za trud in napor, ki so ga vložili v delo in dosežene uspehe. Vsekakor si želi, da bi s skupnimi močmi to delo nadaljevali.

 

Letošnji občni zbor je bil hkrati tudi volilni. Zaradi odstopne izjave dosedanjega poveljnika društva, Mirana Javornika, se je izvolilo in potrdilo novega poveljnika, Podkrižnik Petra. Dosedanjemu poveljniku je bila izrečena iskrena zahvala za uspešno delo.

 

Po besedah predsednika društva, Rajka Kundih in glede na sprejet plan dela za leto 2017, društvo tudi v prihodnje ne bo počivalo. V drugi polovici januarja se bodo pričele aktivnosti za prodajo starega avtomobila, nabavilo se bo še nekaj gasilske opreme za avto, katerega prevzem se predvideva skupaj s praznovanjem 30 letnice društva, v spomladanskem času. Društvo si bo še naprej prizadevalo za izobraževanje članov, udeležbo na gasilskih tekmovanjih s čim večjim številom ekip, organizirali pa bodo tudi več aktivnosti. ÄŒlani nameravajo organizirati pohod v mesecu marcu, ob dnevu žena in Pohod po obronkih Zbelovske, Sladke in Dolge Gore ter organizirati tradicionalno prireditev Srečanje muzikantov in Oktoberfest. Vsekakor jim dela ne bo zmanjkalo.

 

Na občnem zboru so se podelila različna priznanja in odlikovanja. Priznanja veteranom sta podelila predstavnik veteranov, Dobnik Marjan, predsednik društva, Kundih Rajko in poveljnik, Peter Podkrižnik. Ostala priznanja in odlikovanja so podelili namestnik predsednika GZ Šentjur, Aleš Guzej, predsednik PGD Dolga Gora, Kundih Rajko, poveljnik GZ Šentjur, Martin Cmok in poveljnik PGD Dolga Gora, Peter Podkrižnik.

 

Po podeljenih priznanjih so imeli besedo še gostje. Spregovorili so predstavnik GZ Šentjur, namestnik predsednika, Aleš Guzej, predstavnik Občine Šentjur, podžupan, Robert Polnar, predsednik KS Dolga Gora, Franc Arzenak in predstavniki društev. Pohvalili so predvsem delo društva, njegove dosežke, čestitali za izjemno delo, sodelovanje in aktivnost na vseh področjih.

 

Po uradnem delu je sledila še odlična pogostitev, za katero so poskrbeli člani društva, Marjan Dimec, Milan Boškovič in Alojz Dobnik ter druženje ob glasbi do jutranjih ur.

Zadnja sprememba ( nedelja, 15 januar 2017 )
 
Vabilo na občni zbor PDF Natisni E-pošta
Avtor Simona   
ponedeljek, 02 januar 2017

PGD Dolga Gora                                               

Dolga Gora 50b

3232 Ponikva                                                                                                     Dolga Gora, 22.12.2016

 

 

 

V A B I L O

 

 

Na podlagi določil Statuta in sklepa UO PGD Dolga Gora, sklicujem

 

 

 REDNI LETNI OBÄŒNI ZBOR

PGD DOLGA GORA

 

 

ki bo v soboto, 07. januarja 2017 ob 18:00 uri, v dvorani gasilskega doma.

 

DNEVNI RED:

  1. Otvoritev in pozdrav ter imenovanje organov občnega zbora
  2. POROÄŒILA

-      predsednika društva

-      poveljnika

-      blagajnika

-      nadzornega odbora

-      predstavnika veteranov

-      predstavnika mladine

-      predstavnice članic

-      verifikacijske komisije

  1. Razprava na poročila
  2. Odstop poveljnika in volitve novega
  3. Sprejem plana dela za leto 2017
  4. Podelitev priznanj
  5. Beseda gostov
  6. Razno

 

Vljudno vabljeni, da se udeležite občnega zbora ter s svojo prisotnostjo prispevate k nadaljnjemu razvoju gasilske in humanitarne organizacije PGD Dolga Gora.

 

Z gasilskim pozdravom »NA POMOÄŒ«!

 

                                                                                                                  Predsednik PGD Dolga Gora

                                                                                                          Rajko Kundih

Zadnja sprememba ( ponedeljek, 02 januar 2017 )
 
VABILO NA OKTOBERFEST PDF Natisni E-pošta
Avtor Simona   
ponedeljek, 29 avgust 2016

 

Vabljeni na drugi DOLGOGORSKI OKTOBERFEST, ki bo 1.10.2016, s pričetkom ob 20:00 uri, pod velikim šotorom na igrišÄu pred gasilskim domom Dolga Gora.

Za hrano in predvsem dobro pivo je poskrbljeno! :)

Za zabavo pa bodo poskrbeli GADI!!!

Pri vhodu se bo pobirala donacija 5 eur za nakup gasilnega vozila GV1 in VKLJUÄŒUJE PIVO DOBRODOŠLICE!

Se vidimo! Veselo bo!

Rezultat iskanja slik za oktoberfest

Zadnja sprememba ( ponedeljek, 29 avgust 2016 )
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 73 - 81 od 98

Anketa

Kako vam je všeč spletna stran?
 

Vreme

Radarska slika padavin

Požarna ogroženost

Trenutno prijavljeni